Account Suspended


sori 2 say..maybe td salah ina k0t...tapi yang pelik nya dah try bnyak kali tuk bkak blog hbz nie..tetap jd mcm pic kat bawah gak..then ina try bkak tdi dah ok dah..dah x kuar perkataan Account Suspended lg...

tadi tengah jalan2 kat blog,then ina buka hbz nya blog...then kuar cam picture kat atas 2...agak2 u all yang dah lamer brblogging nape jadi cam 2 ek???n sape yang suk hbz nya blog ader masalah cam ni x???


post signature

3 comments:

cikmemy said...

uik..bley jadik camni eh..sib bek ok balik.kalau terus ilang blog ni lagi haru.huhu

SuRayA^i. said...

penah je g blog bliau then jdik cmni..mybe problem server kot..

Mrs NarchotiQue said...

tah
i dunno sepatah haram hehe
br merangkak men blog

Copyright Reserved by Roslina