0rang nak buat Business dia pun sibuk nak buat business juga!!!!!what the hell??



haa...today ina want to story about online boutique yang tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan.tidak kira sama ada di blog, myspace, facebok dll..this post bukan tujuan nak mengata or nak menghina sesiapa pun.. just want to give reminder dekat u ..if u want to doing online business do it cause u minat dengan semua ini..bukan disebabkan orang buat business u pun sibuk nak buat business juga...jangan terasa happy sangat kalau makan duit haram..

ini semua gara-gara ramai sangat yang telah tertipu dengan Bling² Arch Boutique.terutamanya my friend dari last year sampai sekarang barang tak dapat-dapat..kalau call the owner nak mintak tracking number ada sahaja alasan beliau..cakap dekat hospital,i dah pos barang,dalam kelas,dekat luar,barang samapi balik dekat rumah dia...macam la..

macam ini ke orang buat business????business menipu orang ada la

ini semua disebabkan terpedaya dengan barang yang konon nya di jual oleh Bling² Arch Boutique..

kalau u all tengok memang dia punya barang semua updated nya maybe because of this Bling² Arch Boutique masih beroperasi dan ...agak-agak nya dah berapa ramai yang tertipu Bling² Arch Boutique ini yer???

(ada sesetengah pihak cakap bahawa semua picture kat Bling² Arch Boutique adalah hasil copy and paste dari online boutique yang lain)




kepada sesiapa yang terasa nak di tipu oleh owner Bling² Arch Boutique di persilakan....

post signature

17 comments:

Hajib said...

bisnes on9 menipu macam ni la yang menjahanamkan bisnes on9 yg lain...

Jard The Great said...

warggh.. kejam la org tu

NADIRA SALIM said...

ishhh3..
x baik tol main tipu2 cmni..

Ery Farieha said...

iskk
tak baiknyee
iskk
marahnyee
i pn tgh hangat wat bisnes ni
iskkk
ni cth x bek

black_mel said...

hurm...x pernah beli online kecuali lelong...owner tu x rasa malu ker menipu org?sedap2 jer dia mkn duit haram...

Mr.Homosapiensz said...

memang penipuuuu....
leh laport polis ni kes tipu cyber camni kn....kn ada akta.

farysa said...

u biar btol?
hm
nsib baik i xpnh bli kt diorg ni lg

shasha bee said...

org org enggini lah yg buat org laen pon tak pecaya dengan on9 shopping kan kan?

kakngah said...

psl dia sorg, hbs tokey on9 dpt kene tempias...

+dieabella+ said...

so far xpnh lg bli on9 xdpt..kejam gle..hoho

touyakaruma said...

Alamak ! Baru aku ingat , hari tu ada wat tempahan . Tak sampai lagi.

r0sLiNa said...

touyakaruma :jgan tipu sudah

sasha* said...

ini antara sbb i tak suka online shopping hee

Mrs NarchotiQue said...

ade lak num acc sume ek..
sape2 yg bli x detack ke acc tu.

F I T said...

owh kesiannya..nanti saya nak tolong hebohkan ek pasal ni..

Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying!

Eyriqazz said...

semakin susah nak percaya bisnes online skangni

NiZaM said...

Teruk btol la..tak rase bersalah ke makan duit haram hasil drpd menipu org direct cmtu.
Tp kite sbg pengguna ni pon kena bijak. Kalo bleh jgn la nk order brg gune post ni. COD je trus lebih selamat.

Copyright Reserved by Roslina