0rang nak buat Business dia pun sibuk nak buat business juga!!!!!what the hell??



haa...today ina want to story about online boutique yang tumbuh bagaikan cendawan selepas hujan.tidak kira sama ada di blog, myspace, facebok dll..this post bukan tujuan nak mengata or nak menghina sesiapa pun.. just want to give reminder dekat u ..if u want to doing online business do it cause u minat dengan semua ini..bukan disebabkan orang buat business u pun sibuk nak buat business juga...jangan terasa happy sangat kalau makan duit haram..

ini semua gara-gara ramai sangat yang telah tertipu dengan Bling² Arch Boutique.terutamanya my friend dari last year sampai sekarang barang tak dapat-dapat..kalau call the owner nak mintak tracking number ada sahaja alasan beliau..cakap dekat hospital,i dah pos barang,dalam kelas,dekat luar,barang samapi balik dekat rumah dia...macam la..

macam ini ke orang buat business????business menipu orang ada la

ini semua disebabkan terpedaya dengan barang yang konon nya di jual oleh Bling² Arch Boutique..

kalau u all tengok memang dia punya barang semua updated nya maybe because of this Bling² Arch Boutique masih beroperasi dan ...agak-agak nya dah berapa ramai yang tertipu Bling² Arch Boutique ini yer???

(ada sesetengah pihak cakap bahawa semua picture kat Bling² Arch Boutique adalah hasil copy and paste dari online boutique yang lain)




kepada sesiapa yang terasa nak di tipu oleh owner Bling² Arch Boutique di persilakan....

post signature

17 comments:

Copyright Reserved by Roslina