assigment


week yang paling busy...dah habis cuti mid sem break sekarang tengah busy nak siapkan assigment lak...sampai makan time pun dah tak betul..ini lah akibat buat keja last minutes..
tiap2 hari duduk dekat library dari pagi sampai malam..kalau ader kelas lak lepas kelas pergi libray lak...huhuuhuhu..penat tak terkata..time tido pun tak nyeyak and xcukup..apa nak buat ini la keja student...assiggment2..


dekat celah2 rak buku pun lih jadi tempat discussion..nie semua sebab ramai student foundation tengah prepare untuk final exam..n degree lak siap kan assigment masing2..maklum la hujung bulan 3 nie dah final exam..2 yang suma orang kelam kabut...

tengok buku pun lih jadi tempat letak laptop...dah xde meja..ini lah nasib kami..yang ader p0n tempat 2 panas ..dah habis kita org tinggal kat tepi jew buku 2..xde rasa nak kemas balik..hiihih..jahat t0l..
dah bosan nie la keja nya...
nie hasil nukilan uncle..
hiihihihi

post signature

2 comments:

saya_arief said...

kalo jual lukisan 2...
mau 2 juta dapat.

r0sLiNa said...

hahhahahah...bgus gak...xyah keja untuk bbrapa tahun... :)

Copyright Reserved by Roslina