port dickson (part 1)

salam semua...hari ni baru ina ade kesempatan untuk mengupdate blog..disebabkan busy yang melanda diri ku ini(hahhahah..ayat skema giler)...

actually ina nak cite 28/01/10 hari 2 ina ngan family g Port Dickson (PD)..ini semua gara2 nak sambut birthday mak ina...selain 2 gak dah lamer tak berjalan ngan family..nie je kesempatan yang ader kebetulan lak ina time 2 tengah mid sem break..so apa lagi jalan2 la..tak kan nak duduk kat umah jew...

kat bawah nie antara gambar2 yang sempat di snap...

beberapa minit sebelum sampai PD..dalam kereta p0n sempat

nie paling penting..setelah sekian lamer tak makan BK..akhir tanggal 28/01/10 dapat makan gak..hepi giler rasa..kal0 tak silap last time makan BK nie time form 5...lamer gak 2...




disebabkan kita orang sampai malam...so tak banyak tempat yang berjaya dikunjungi..lagi pun kalau dekat PD tak banyak kedai bukak waktu malam..
kebetulan lak..bateri phone habis..so malam 2 xde picture yang sempat di "tangkap"..1st time ina tengok kat PD 2 ader pokok hujan...kalau sapa2 penah pergi PD mesti taw kan..Ina & family call pokok hujang coz kat pokok 2 ader lampu macam hujan..nak explain pun xtaw camner...so kalau u all nak taw pergi PD..

time nie memang tak boleh dilupakan oleh ina...ingatkan nak sewa jet ski konon nya sebab tak pernah naik la...dengan semangat nya..tanya harga nak sewa jet ski 2...ayat paling best didengar;-

ayah: en. nak tanya sewa jet ski 2 berapa ek.?

org tak dikenali: owwwhh..10 minit RM 70..tapi kalau 1 hours RM200

ayah: emmmmmm...xpela yer...

hhuuuuuu..giler mahal...telan air liur jew dengar..baru berhajat nak naik...ina ingat kan..dalam RM70 -RM 80 jew untuk 1 hours..tup2..

kalau u all la kan naik tak??if u all xpernah naik 1 kali pon...


antara picture yang berjaya di snap oleh ku...kikikiki






k la yer sampai disini saja...ina akan sambung cite nie di part 2..nie semua gara2 internet yang giler laju...kalau nak di bandingkan dengan siput babi p0n lagi laju siput babi..nak upload picture pon dekat 1/2 hours... :(


post signature

1 comments:

Mr.Z said...

lawa betul pemandangan kat situ (refer pada pic dlm entry ni la) hehe..sti syok g sna..

Copyright Reserved by Roslina