apabila tiba masa untuk habiskan DUIT

dengan semagat berkoba-koba kita orang pergi kuantan because of want to watching alice in wonderland 3D..


dalam pukul 8.30 kita orang bertolak ke kuantan

sampai kuantan lebih kurang pukul 10-10.30..dah sampai kita orang breakfast untuk memenuhi perut yang kelaparan..hihihi



xkira tempat nak posing jew kerja.. :)
RM15 seorang

dengan berbekalkan RM15 for watching Alice in wonderland merupakan satu pembaziran..nak tahu because of what???ini semua cerita Alice merupakan satu cerita yang membosankan..
so nasihat kepada sesiapa yang belum watching this movie better u all cari movie lain



dah habis watching movie...jalan2 la..apa lagi..jangan buang masa anda..ingat masa itu mas.. :P
kalau nak di ikutkan banyak giler picture yang kita orang snap..tapi tak kan nak letak semua kan???nanti u all tengok pun bosan..

dah puas berjalan apa lg..makan time...

post signature

5 comments:

zulkbo said...

amboi joli nampak
ada duit simpan sket..he he

F I T said...

wah dah lama jalan-jalan to the town..hehe segak a bidadari-bidadari dalam entry ni :P

Tips Buat Freshie Nuffnanger! Jom Muhasabah Survey Nuffnang Korang!

black_mel said...

membosankan?haha..nasib baik x tgk..

syahazrizal said...

ye ke tak best??...hermm,baru plan nak gi tengok...

LIEZ. said...

laa ye kew??
baru nk tgk...
busan sgt..

Copyright Reserved by Roslina