Tag: Soalan Detective Era....betul@salah???


setelah sekian lama tidak di tag oleh para blogger..nampak nya hari ini di paksa oleh seratingwithlove  untuk memberikan jawapan.ahhaha..sebenarnya bukan nya dipaksa pun..tetapi disuruh oleh beliau untuk menjawab nya.antara soalan-soalan nya adalah:-

1) siapakah diri anda di rumah?
*kalau di rumah yang berada dijohor ina merupakan seorang yang suka tengok tv,online,shopping with my family,kuat makan tetapi malas nak tolong my mum masak..and if di muadzam as a student yang wake up every morning untuk ke kelas,yang lain same je.cuma kat sini tak boleh tengok tv..


2) siapakah diri anda di samping rakan?
*diri sendiri sudah.nak buat jadi orang lain???buat penat berlakon je..dah la tidak mendapat apa-apa habuan pun.

3) 5 benda yg anda idamkan tp masih belum tercapai
*hard disk
*kereta
*g paris
2 je k0t yang lain dah tercapai (tag)

4) siapakah nama pasangan anda
darul izzham

5) ceritakan 5 perkara yg paling anda suka tentang pasangan anda
*kelakar
* romantic
*carring
*beriman
*ecem...hahha

6) bila tarikh anda couple
8/10/2008

7) apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda
*setakat nie rasanya xde yang pahit lagi..

8) lagu tema cinta anda
6ixth sense-tanpa

9)apa perubahan yg ingin anda lihat dari pasangan anda
*rasa nya xde k0t.just be your self.tapi 1 je jangan jadi lawyer buruk(bukan penipu yer)..something like kalau ina tanya buat apa,then he say joget..emm something like that la..tak tahu la kenapa dengan dia..time study ambil engineering..tapi dah habis study minat law  lak..tak kisah la kalau nak jadi lawyer buruk tapi jangn kerap sangat..nanti orang tak suka

10)tag 10 rakan yg lain
sesiapa yang teringin untuk menjawab this tag di persilakan..


p/s:pada sesiapa yang jawab this tag sila bagi tahu tuan tanah
post signature

9 comments:

sasha* said...

i pn kene tag gak tp tak sempat nk jwb :P

DILA is AZIE said...

soalan2 yg mnarik. :)

Hanida Ibrahim said...

wow...pakwe dia ecemmm...mekasihhh sbb sudi jwb =)

saya_arief said...

TAHNIAH!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ANDA DAN PASANGAN ANDA TELAH MENANG PAKEJ PELANCONGAN KE PARIS..

huhu...saje jer..

r0sLiNa said...

saya_arief:supprise gak tadi.sal tiba2 taniah lak..tp kan kal0 dpt t0l best gak

.::WaNiE::. said...

2008-2010 baguihhh

moga kekal sampai akhir hayat ok :)

r0sLiNa said...

.::WaNiE:: thankz

Shila Adnan said...

saya nak tag ni bole :D
Hehe , woah ! Sudah lama akak menjalin hubungan dengan pakwe akk yek ! Bagus bagus ! Kepp loving each other ;D

r0sLiNa said...

Shila Adnan;ambik je..tapi belanja minum air

Copyright Reserved by Roslina