Yahoooo Nuffnang bagi Rm900

wah bestnya nuffnang bagi RM900 dalam masa 4 month tak perlu risau menunggu duit MARA masuk setiap bulan..Bayangkan duit Nuffnang RM 900 untuk 4 month..then duit Mara RM1000-,wah kaya-kaya .tapi itu semua khayalan semata-mata...

yang sebenar-benarnya adalah.. announcement untuk menaikkan harga apartment untuk student UNITEN..gila betul la...dia orang ingat student UNITEN cop duit ke???

itu yang dipersoal kan oleh semua student UNITEN

pada pendapat u all macam mana???
dah la internet laju macam siput babi..
nak cakap ader air-cond..emm mcm baik sngat lak kan..

memang gila..banyangkan RM900 untuk 4 month,then plus with yuran pelbagai RM150 setelah campur, bahagi,darab, tolak suma.. equal !@$$%..huuuu memang kaya la student uniten ni..RM1000++ for 4 month



post signature

8 comments:

missLITTLE[hunny]B said...

eh,tak cukup tinggi tu...budak2 UNIKL royal college of medicine perak (RCMP) lg kaya raya!utk hostel shj,6month=RM1920...tak kurang!berlebih ada lah..maklumlah..mak ayah kitorang yg keja penoreh,kerani,guard, kan income juta2 sebulan.tu yg dorang baik hati p cekik darah kitorang tu...^_^

Amirul Faiz Abd. Razak said...

Huhu... belajar la bebetul, banyak nyer nak pakai duet. 5 tahun lagi pasti naek lagi yuran-yuran tu sume.

AeMieZ EzZanY said...

huhu...bleh ajar akak tak adik sayang..huuh.. akak baru jerk postkan entry pasal nak cari duit melalui nuffnang nih...pls...

saya_arief said...

waaa...mahal2..

DaHLia said...

hehehe tajuk mmg xleh blahhhh

Aus MeLankoLik said...

samela..
sme naik harga..
kalau hostel mcm HOTEL xpe gak..
ni facilities sme kurang..

sugar2 kapas strawberry said...

uniten mcm...&*^%$#%&*


waaaaaaaa...abes duit ak. ;(

p.i.n.a.t. said...

uniten sgt la laju kalo bab dwet masuk kt dorg..
tp kalo bab nk byr balik dwet kt student amatla lmbt ya hamattt.......

fees naek,facilities ttp mcm tu..

Copyright Reserved by Roslina