Yahoooo Nuffnang bagi Rm900

wah bestnya nuffnang bagi RM900 dalam masa 4 month tak perlu risau menunggu duit MARA masuk setiap bulan..Bayangkan duit Nuffnang RM 900 untuk 4 month..then duit Mara RM1000-,wah kaya-kaya .tapi itu semua khayalan semata-mata...

yang sebenar-benarnya adalah.. announcement untuk menaikkan harga apartment untuk student UNITEN..gila betul la...dia orang ingat student UNITEN cop duit ke???

itu yang dipersoal kan oleh semua student UNITEN

pada pendapat u all macam mana???
dah la internet laju macam siput babi..
nak cakap ader air-cond..emm mcm baik sngat lak kan..

memang gila..banyangkan RM900 untuk 4 month,then plus with yuran pelbagai RM150 setelah campur, bahagi,darab, tolak suma.. equal !@$$%..huuuu memang kaya la student uniten ni..RM1000++ for 4 month



post signature

8 comments:

Copyright Reserved by Roslina