pemborong@pembekal...

di sini ingin dinyatakan hasrat ina daripada 1 tahun yang lalu iaitu ingin membuka online boutique tetapi hasrat ina tidak kesampaian disebabkan oleh ina tak tahu nak cari supplier kat mana lagi kawasan johor bahru ni..so kepada sesiapa yang tahu sal supplier kat area johor bahru lih bagi tahu x??itu pun kalau u all teringin untuk bagi tahu dengan ikhlas..sbb tringin sngat2 nak berniaga online ni..

post signature

6 comments:

Captain said...

ko nak meniaga ap?!

r0sLiNa said...

pe2 jew..mcm shawl,beg or baju fashion skrng ni

pak long said...

salam...
pak long tak reti bab-bab niaga ditenet ni...

.::WaNiE::. said...

ina nak jual ape tu??

er macam la boleh bagi tau kan wani tak kenal sapa2 kat jb

+akufobia+ said...

belum tahu.

Adlina Husaini said...

salam..kita terjah blog awak sebab nampak nama awak kat recent reader kita =D

anyway, y not awak datang kl..mana tau kot2 leh dapat apa yang awak cari..

Copyright Reserved by Roslina