Facebook di Hack??

Facebook kena hack??mesti ramai orang terkejut beruk kan??beruk pun tak terkejut macam ni..hihihi.sebenarnya bukan kena hack pun saja buat drama sikit nak tengok reaksi anda semua :) tetapi nak bagi tahu u all semua profile picture untuk facebook boleh dijadikan seperti dibawah



Khas untuk pengguna facebook yang dah upgrade profile korang boleh melakukan profile picture macam ina .kal0 tidak mengetahuinya boleh refer disini atau pun di sini. Yang penting korang mesti  mahir dalam edit2 picture di photoshop ini kerana ianya memerlukan kemahiran photoshop korang :).kal0 susah sangat korang boleh refer disini,tapi tak boleh -adjust macam yang ina buat la sebab nya di auto.apa-apa hal korang try dulu buat tutorial kalau tak paham boleh tanya ina ok..kalau tak paham juga nanti ina try buat tutorial untuk korang :)
post signature

6 comments:

Shaqilla said...

wahhh.. mcm best je.. kene terai nih..! :)

r0sLiNa said...

Shaqilla:mmg best..try la

Rara Nasiha said...

dear, photoshop ni boleh download tak?

r0sLiNa said...

u lih download kat sini http://www.mediafire.com/?jknomtnydj2

+akufobia+ said...

tak nak try.haha.

r0sLiNa said...

+akufobia+xnak try p0n xpe..hahah

Copyright Reserved by Roslina