Contents Project EiRa'Shoppe



wah.setelah sekian lama tak melibatkan diri dalam "contents" tapi hari ni ina ditag oleh kak long untuk join contents tersebut.rasa terharu gila :)
Syarat-yaratnya Adalah
*Anda hanya perlu menjadi salah seorang follower EiRa’Shoppe.
*Kemudian, buat entry tentang keychain ni. Letak banner/gambar di atas.
*Tag entry anda sekurang-kurangnya kepada 6 orang rakan anda. Lagi banyak lagi bagus.
*Jangan lupa  tinggalkan jejak entry anda di sini. Ini memudahkan pihak EiRa'Shop untuk buat rujukan.

Contest Period 
26 Disember 2010 - 15 Januari 2011.

Pemenang dipilih mengikut kategori
*kategori entry paling menarik 
*5 follower bertuah..(dipilih secara random) 


antara hadiah yang bakal dimenangi seperti dibawah,tiba-tiba teringat zaman sekolah siap jual benda ni kat sekolah..pandai gak ina cari duit lebih kan??HIHI..tapi dah lama tak buat benda ni,ingat mula-mula belajar susah juga sampai sakit tangan2 ,lepas ni tak perlu susah2 nak buat lagi beli saja dengan EiRa'Shoppe :)



 6 Orang yang bertuah ialah


+ aku insan yang lemah
+BiLa Umar berBlogger
+IDEAS
+keluangman88
+Aku bUdAk sEngal
+Jiwa Kacau
post signature

1 comments:

Copyright Reserved by Roslina