Dapat Check dari Churpchup

Yahooo,dengan muka bangga @ riaknya ina nak bagi tahu korang bahawasanya ina terlah mendapat check dari Churpchurp.Setelah sekian lama bersawang dalam akaun Churpchurp,ina mengambil keputusan untuk menekan butang “cashing out”.Check ni dah lama dapat dalam bulan 12,tapi baru hari ni  ina dapat tahu check dari Churpchurp dah sampai.

Hampir 2 tahun akaun Churpchurp ni bersawang cuba korang bayangkan berapa banyak ina dapat HIHIHI,sila jangan jelous.Boleh bayar Beruk Band untuk bulan ni.,lebihnya boleh beli Ipad HAHAHA


P/S:jangan lupa jadi followers roslina
post signature

11 comments:

mr.curly said...

tahniah..moge terus berjaye

~~su manje~~~ said...

Tahniah sis..
bagi la petua sikit cam ner nak increse earning ..lebih2 lagi dgn nuffy nie sis...

r0sLiNa said...

su manja:kol0 nuff kena glitterati bru masyuk..lpas 2 traffic kena tnggi nanti dpt be yg 2 wat income lg bnyak

nisa fadzil said...

wah bagi tips skit macam mana nak dapat income from churp chup ni

NURUL NADIAH MAMAT said...

tahniah...bila plak turn nad nak dapat cek....heee....

Tuan-Belog said...

tahniah diucapkan...

Lia3003 said...

camne nak join churp churp.. peliss..ajar saya.. kongsi ilmu..

email ye : noli_yana@yahoo.com

kyle said...

kyle ade akaun churp churp gak, tapi xtau camne die berfungsi, perlu ade tweeter ker?

alyaaboolat said...

besh nye dpt diut..kite pon ade gak churp2 tp xtaw pe gune nye eheee

TiMmiE said...

wah~ btul ke bleh beli ipad?
melampau tu. :P

sabzaini said...

camne nak tau kita dapat be ye??

Copyright Reserved by Roslina