Penipuan dalam BW??

Kegilaan penipuan penggunaan taktik kotor berblogwalking rupa-rupanya menjadi permainan harian sang blogger-blogger ini. Sungguh tak ku sangka. Mereka fikir perbuatan mereka tidak mungkin akan dapat dihidu tetapi mereka tak sedar bahawa sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga~!
Anda nampak tak screen-shoot di atas? Masih belum mahu bertindak lagi untuk menukar CBOXanda kepada Shoutmix?? Masih belum mahu lagi melakukan "Website Lock" terhadapShoutMix anda? Okay, pendekar akan berikan ini kepada anda~! Supaya anda tahu bahawa mereka-mereka di atas ini adalah penipu di dalam dunia blog~! Mereka meninggalkan jejak di shoutbox anda tapi mereka langsung tak melawat blog anda sebenarnya~!

Trafik~!! Ya~!! Trafik nya di mana bang?? kata dalam kotak CBOX aku ni korang singgah... tapi mana traffic source blog korang?? Korang ingat aku buta ka?? Korang ingat aku ni terlampau bodoh ke nak percaya dengan korang ni??

Satu lagi yang memang tindakan bebal lagi tolol korang ni. CBOX ni aku sorokkan la derrr... Macam mana korang boleh masuk kat dalam pulak?? Pastu pretend yang korang mai blog aku ni?? Memang kurang ajar la korang ni kan?? Memang nak kena hentam la kan kan kan??

Alo bro Sembang Kosong~!! Aku cukup tak sangka kau pun join diorang gak yea~! Dah la koleksi lawak-lawak kat blog kau tu Copy Paste~!! Kau menipu lagi dengan trafik kosong ke blog aku ni ye~! Dah berapa lama kau buat kerja kotor ni bro~???? Aku sangat panas hati ni~!!!  SAKIIIIITTT!! PANAAAAAASSSSSSSS!!!!

Patutlah blog kau lebih banyak follower kan?? Trafik pun selalu tinggi kan?? rupa-rupanya diorang tertipu dengan permainan tipu daya kau ni.... memang melampau lah bro~! Kau memperbodohkan orang lain tu memang sangat melampau~! Kau cuma datang kat shoutbox je tapi tak datang kat blog. So, mana trafiknya kat situ??

Kalian nak tahu link2 dia? siapa kah si jahanam semua ni?? Ni ha pendekar senaraikan semua sekali~! Supaya anda tahu siapakah mereka-mereka ini. Supaya mereka tahu apa padahnya menipu kita~! Biar mereka rasa akibatnya menipu kita~!!

  1. Newbie - http://ww.wowberita.com
  2. Kasim Ahmad - http://bulanpurnama89.blogspot.com/(BulanPurnama | MariLompat)
  3. Innovator - http://rosyur.blogspot.com/ 
  4. Joe - http://www.joharihamzah.com/blog 
  5. Fashion Girl - http://www.samredgroup.co.cc/
  6. SK - http://www.sembangkosong.com  <---- kalian kenal dia ini ~!!!
  7. Popolita - http://popolita.blogspot.com/ ( rasa macam nak bagi pelempang je... )
  8. Cilupbah - http://cilupbah.blogspot.com/ (kalian pasti kenal dia~!)
  9. Anggur - http://akujobless.blogspot.com/
  10. Melati Putih - http://d-ina-pengantin.blogspot.com/
  11. Cahaya Cinta - ask-me-photographer.blogspot.com/
  12. Suhaisweet - http://suhaisweet.blogspot.com/ 
  13. GetMovie124 - http://getmovie124.blogspot.com/
  14. Umar Yang Cute - http://salam1malay.blogspot.com/ <---- Kalian PASTI KENAL~!
  15. Blur a.k.a Jiwa Kacau - http://www.jiwakacau.com/  <---- kalian kenal dia~!!!
  16. Syamsid - http://flymoo.blogspot.com/
  17. Joe a.k.a Faizol-1 - http://questwinintravel.blogspot.com/
Biar apa pun alasan mereka. Yang salah tetap salah. Sama ada mereka mahu meminta maaf ataupun teruskan dengan ego mereka~! Silakan kalau kamu mahu~! Akan aku hentam kamu sehabis mungkin~!! Dasar blogger PENIPU~!!!

Ini hanya sebahagian sahaja daripada sekian banyak lagi blogger2 yang berkeliaran di kalangan anda.. percayalah.. anda akan temuinya di mana mana. 

setelah membaca entry dari pendekar akhirnya dapat membongkar segala yang bermain di fikiran ina,iaitu rajin nya dia orang ni bw mana-mana pergi mesti ada dia orang.
di blog ina pun berlaku penipuan tersebut,jadi jangan terkejut jika nama meraka semua berada dalam shout box korang :)

P/S:untuk tahu lebih lanjut korang boleh baca di sini
post signature

14 comments:

100penulis said...

kenapa bagi backlink kat diorang? xde guna pun bg backlink utk penipu2 camtu

r0sLiNa said...

aah kan..sptutnay tlis name dia orng jew..ina p0n copy dari pendekar

a n a s t a s y e a said...

sekarang nie macam2 ada. :(

.::WaNiE::. said...

keji kan?

hafiz hafizol said...

hum.. camne nie??? xpaham la.. hehe..
saya pun baru belajar merangkak nie..!!! mcm serious gilerr j bunyi dia.. sury~~ ngeh3..

fathiah said...

oh yeke? xthu pape pun pasal ni. blog2 yg kamu list kan tu, ade jugak kat gua nye. ish

hamzah ian said...

bagus... berani2..

adan said...

padan muka penipu tu..!!

UYC Group said...

tinggal senyuman kat sini (^.^)

misluvcoklat said...

pergh,
bru sy tahu..
huhu..
thnx 4 da info :)

NuR 'aQiLaH said...

lah dorang ni penipu ke?
ade jugak teselit kat shout box.
yp x bw balik sbb x kenal..haha

iris said...

uiiikk no 8 dgn 14 tu pnh ader kat shoutmix iris.... tp cmne nk kesan org tu tipu dgn cara tu yer bole bg tips x?? ni btol2 bodo nyer.. hehehe iris ngaku suda

Chempaka Aurora said...

macam macam la blogger zaman sekarang...hoyo sgt! thanx for the info.

kakngah said...

aku dh fobia ngn blur & umar yg cute tu.. mana2 diorg ada.

Copyright Reserved by Roslina