Khas buat pengguna Blackberry

Salam kepada semua para blogger dan pembaca blog roslina.blogspot.com. Disini ina ingin menanya satu soalan kepada semua pengguna blackberry terutamanya yang menggunakan perkhidmatan maxis (prepaid). Nak Tanya korang semua ada tak masalah macam ina dimana kredit korang semua habis bukan disebabkan oleh membuat panggilan dan juga message tetapi disebabkan oleh perkhidmatan gprs.

Ina dah cuba pelbagai cara dah, nak tutup perkhidmatan gprs ni. Sampaikan terpaksa off terus data services.
Apa yang korang semua tengok dari statement ni hanya sebahagia dari kredit ina yang kena tolak diusebakan oleh gprs, malah ada yang lebih dari ni iaitu RM1.00 dan juga RM2.00. Bagi ina sebagai student rasa benda ni sangat membebankan.

Ada sesiapa yang boleh tolong ina?dah tak sanggup kredit  habis disebakan oleh gprs yang macam #$$%

1 comments:

~Nanie@InTaN~ said...

just read this entry..Tapi xdapat nk tlong...:)

Copyright Reserved by Roslina