Pesta Mangga


Pesta Mangga bertempat di Tapak Pasar Tani Datin Halimah bermula jam 4.00 ptg hingga 9.00 malam.

Pesta jualan mangga kali ini turut memasarkan pelbagai jenis buah seperti durian, rambutan, pulasan dan jambu batu. Malah Agromas juga memperkenalkan produk baru iaitu Kordial Mangga Lobak

 Yang bestnya setiap pembelian buah mangga korang siap dapat bakul percuma.
harga pun berpatutan, satu bakul RM10 bersamaan 3 kilo, yang penting bukan 3 kilo cukup2 dia bagi lebih lagi
Dah penat berjalan dekat pasar tani kita perkena pula dengan McDonald, lagi pun sekarang ni kan dia orang tengah buat promotion free coca-cola glass, untuk lebih details korang boleh tengok di website McDonald.

nak warna biru warna kelabu yang dapat aduh geram betul menyesal rasanya beli awal sangat

1 comments:

Cik Bidadari said...

adoi... mangga ke? nakkk nak nak nak..... hai awak kita kawan yeak? salam kenalan... nak kaur cari mangga cecah sat... aduh... kecur liurtgk

Copyright Reserved by Roslina