berwajah baru

setelah sekian lama blog roslina ni tak di salinkan kulit nya, hari ni dengan bangga nya ina nak bagi tahu korang semua ina dengan bersengkang mata satu hari mengedit blog kesayangan ina ni
tapi sayang sebab lupa nak capture image template lama, sebabnya ina tak terfikir pun nak edit blog.Pada mula nya nak buat tutorial blockquote dan nak letak header baru tapi entah macam mana boleh mengubah semua..

2 comments:

Copyright Reserved by Roslina