advertiser


disini dengan hati yang tengah geram ini tuan tanah kepada r0slina.blogspot.com ingin memberitahu kepada semua yang menggunakan iklan dapat wang , myspace money dan lain juga...Jangan sesekali datang blog ina dan letak u all punya url advertiser di shout mix...kalau u all nak suruh ina klik cakap...tak perlu terus letak url u all punya iklan..

Dan di ingatkan disini apabila ina tekan name then keluar u all punya iklan tersebut ina terus tutup (contoh nya mama seperti yang tentera diatas)..tiada masa nak menunggu sampai habis loading..buat pengetahuan u all semua income hanya dikira sekiranya iklan tersebut habis loading...ada paham...


post signature

5 comments:

^ ZuMaWaMBa ^ said...

slalu gak tkena camni..

Aujinz said...

huahuahuahua...
ganah ganah...

ahaks..

hans said...

hahahaha
itula pasal
aku pun penah kena
dia kata jenguk blog dia
aku click2 keluar myspace tunai
panas tul
eh,thanks sudi visit blog aku
rajin2 singgah
dah ko suruh terus terang so kalau nampak iklan nuff aku tu kuar click tau
ekekeke

r0sLiNa said...

hans:hahahahahah...taw xper..panas siot...dtng blog org konon ye ckp blogwlking la...lepas 2 suh jeguk lik...kita lak ngan rajin nya dtg tup2...kuar iklan dia org..
hihiihih..no problem la

eKyN said...

BTUL3..
bikin gua panas je oo..

aritu dorg dtg cbox aku

ckap : entry baru apdet..jemput bace.


aku ni yg cam tlebih rajin..konon ngan semagat bkobar kobar..pon click r sedas due..

skali kuar...
HARAM...myspacetunai.

cit.sabar aku di situ T_T

Copyright Reserved by Roslina