Advertlets


disebabkan begitu ramai orang yang bertanya kan macam mana nak letak iklan advertlets.com
ina..secara jujurnya malas nak cakap benda yang sama berulang kali..seriously malas..hiihhiih :P

first cara nak letak benda alah nie memang senang giler...tapi maybe ramai lagi yang tak berapa tahu kan???so...baca dengan penuh berhati-hati yer...

cara-cara nya ada la...
mesti la ada blog..kalau tak ada nak letak code ni kat mana kan..hihihihi..


mula-mula sign in then pergi dekat layout>add a gadget>html/script

then copy code adbertlets.com code...tak tahu nak cari dekat mana code????
ok senang sahaja...tengok pic dekat bawah :-


tak jumpa word "blogs"????
ishhh..log in la dahulu..baru jumpa perkataan "blogs" ....
dah jumpa tekan la..tak kan nak tengok je..


dah keluar macam picture kat atas...copy code then paste dekat html/script..
iklan nak letak kat mana????
ikut u all la..nak buat macam yang disuruh pun boleh saja..
.dah siap semua save..then view blog...

senang kan???
kalau tak nampak picture click saja untuk enlarge


post signature

2 comments:

fiz mr.beloved said...

salam..tuk pengetahuan anda..advertlets merupakan scam iaitu tidak membayar pengiklannya..sebgai contoh sy, pihak advertlets berhutang dgn sy RM 1300 something..dh bnyk kali call diorg tp diorg wt senyap jer..huk2

Aus said...

lol..
xyhla pkai adverlets..
die iklan luar byk..
huhuhu..

Copyright Reserved by Roslina