Rompin


this post actually continue from the last post iaitu assignment...
kan hari tu ina ader cerita tentang minggu yang dilanda kesibukkan..hihihihi..last friday kita orang baru jew habis mid term exam untuk ENAB..then dah habis exam kita orang semua pergi library nak siap kan assignment...dah la nak kena hantar before pukul 4...

kalau ikut kan kita orang dah hanta assigment nie hari khamis lagi..nie semua coz of ader kesalahan dekat kita orang nya assigment..semua dah cuak dah...dah la ader kelas ganti lak pukul 2.30...mana nak sempat siapkan dah bnyak kesalahannya...memang giler geram...tapi nasib baik dengan kerjasama semua org dapat siap kan gak before 2.30...kita orang divide kan kerja tu pada setiap group member...then copy paste jela..


dah siap kerja kita orang pergi kelas..hampir sejam dalam kelas tengah kusyuk dengar presentation tiba2 alya cakap nak pergi makan KFC dekat rompin...huuuuuuuuuu..macam best jew...nie salah 1 cara lepas kan stress... dah tu apa lagi jom pergi makan KFC dekat rompin....


dah habis makan KFC kiat orang pergi lepak2 dekat pantai..nama pantai 2 tak pasti lak...hihihih


roslina izzah <3

sapa lak kat celah 2????


wani alya <3

post signature

2 comments:

Copyright Reserved by Roslina