Metered Earnings

Hampir sebulan nuffnang tidak dimadukan.tadi tengah check income terpandang dekat something yang tertulis metered earning..apa benda alah nie ek??ingin bertanya kepada yang pakar....metered earning ni apa benda???yang ina tahu ada buffer earning jew



post signature

12 comments:

Admin said...

maya sini...

metered earning tu ialah buferred earning u yg dah habis campaign & income terus dicreditkan ke dlm akaun u...tu yg i tau..hehehe

cuba u tgk buffered earning u...dah hilangkan campaign utk buffered earning dulu tu...tgk btl2

http://coretanmayaku.blogspot.com/

.::WaNiE::. said...

sesungguhnya

saya tidak tahu

huhuhuhu

Arra JaSmY said...

sesungguhnye saya lagi tak tahu sebb tak penah dapat pown..huhuhu

Muhammad Adam Rayyan said...

adam punya nuff asyik tunjuk no campaigns je. so sad

p[A]n[A]d[0]L© said...

btl kata maya tue.

metered earning=earning dr buffered.
bla da dpt metered earning, buffer pun akn hilang.
hoho

kena wait new buffer lg ar kalo nak dpt lg metered earning.hiihih

DaHLia said...

walaupun xpernah dpt, igt nk tlg bgtau gak..heheh...itu maksudnya dah dikreditkan kedalam akaun :)

iidyLL iceneSS said...

xpnh tau gak bnde ajaib pe nie...hihihi

sasha* said...

i pn br nk tnya pd yg pakar sbb i dpt gak

r0sLiNa said...

thankz..dekat maya.. :)

puterapescado said...

same la...dpt mcm tue gak..po bon do eh...

Ieda Al-Habsyi said...

aku pon dapat tapi tak paham pe maksud nyer, hehehe :)

mysarah said...

metered earning=buffered earning yang dah xpired n earning dah dikredit ke dlm akaun ;)

Copyright Reserved by Roslina