Jom masak

Baca je tajuk kowrang semua mesti dah tahu apa yang ingin diperkatakan, betul tak ? Disini dengan bangga nya nak bagi tahu dekat kowrang semua ina sekarang tengah berjinak-jinak nak belajar buat kek.
Kalau kowrang semua tengok bukan main banyak lagi resepi yang ina print tapi malang nya satu pun tak jalan lagi..HUHUHU bukan main semangat start cuti sem je dah print out rasanya dah hampir dua minggu, antara resepi yang di print ialah cupcake.

Agak-agak nya bila la nak mula buat kek ni,teringin sangat-sangat nak makan hasil tangan sendiri J

5 comments:

Copyright Reserved by Roslina