Jom masak

Baca je tajuk kowrang semua mesti dah tahu apa yang ingin diperkatakan, betul tak ? Disini dengan bangga nya nak bagi tahu dekat kowrang semua ina sekarang tengah berjinak-jinak nak belajar buat kek.
Kalau kowrang semua tengok bukan main banyak lagi resepi yang ina print tapi malang nya satu pun tak jalan lagi..HUHUHU bukan main semangat start cuti sem je dah print out rasanya dah hampir dua minggu, antara resepi yang di print ialah cupcake.

Agak-agak nya bila la nak mula buat kek ni,teringin sangat-sangat nak makan hasil tangan sendiri J

5 comments:

Pakcu said...

sama la...tgh belajar masak skang ni ;D

cik bahulu oren said...

jom kita blaja sesama :D

Wahida Nasution Thakhrim said...

selamat belajar memasak.. seronok la memasak ni.. AcHiKz pun suka memasak..

blackrosehunter said...

gud2..rajin masak...

nuralynZAKREE said...

huhu.. my hobby :) ehek~

Copyright Reserved by Roslina