giliran blog mimi-moneyonline di hack


Penat baru habis kelas untuk hari ni, seperti biasa habis kelas je terus on laptop tengok blog mana la tahu kalau ada komen entry ina tentang twitter di hack. Ina terbaca satu komen di shout box mimi-moneyonline meminta ina buat satu entry tentang blog beliau di hack jadi dengan rela hatinya ina pun update dengan kadar segera.

Rasanya baru saja ina update tentang twitter di hack sekarang mimi-moneyonline pula yang dihack, apa la agaknya yang di orang nak kan  sangat sampai sanggup nak hack blog orang segala bagai, agaknya kan diorang semua ni dah tak kerja sangat kut untuk menunjukkan kepakaran diorang ni J

Bukti mimi-moneyonline meminta bantu ina
Agakanya apa yang diorang dapat hasil daripada duk hack blog, twitter dan facebook orang semua? Moga-moga orang yang berkenaan cepat-cepat la insaf gunakan kepakaran anda untuk jalan yang benar, segala ilmu yang korang dapat datangnya dari allah yang maha besar. Janganla korang nak salah gunakan ilmu yang korang pelajari J

6 comments:

Momok Nadim said...

SOKONG!!... orang mcm ni kadang-kadang tak bgus and menyusahkan.. dok hack akaun orang je...

Gadis Malaya Gigit Jari

alif haris said...

hurmm orang cmtu larh yg memburukkan persepsi masyarakat terhadap hacker. huhu

cik aisha said...

penjenayah cyber...hack je kejenye...:(

mimi said...

Salam Ziarah pagi jumaat...
thanks so much dah post tentang hackers tu..

Terima kasih buat ina...
mimi dh boleh masuk blog..
ape pun yang masih belum kene hack harap berhati hati...
thanks so much dari mimi
Oh ya.......Blog mimi dh boleh on sekarang

misyamissyou said...

xfaham knpe dengki sngt...

mimi said...

Thanks so much atas bantuan roslina...
Oh ya...kak mimi offkan traffik dari blog kak mimi .....Terima kasih

Copyright Reserved by Roslina