giliran blog mimi-moneyonline di hack


Penat baru habis kelas untuk hari ni, seperti biasa habis kelas je terus on laptop tengok blog mana la tahu kalau ada komen entry ina tentang twitter di hack. Ina terbaca satu komen di shout box mimi-moneyonline meminta ina buat satu entry tentang blog beliau di hack jadi dengan rela hatinya ina pun update dengan kadar segera.

Rasanya baru saja ina update tentang twitter di hack sekarang mimi-moneyonline pula yang dihack, apa la agaknya yang di orang nak kan  sangat sampai sanggup nak hack blog orang segala bagai, agaknya kan diorang semua ni dah tak kerja sangat kut untuk menunjukkan kepakaran diorang ni J

Bukti mimi-moneyonline meminta bantu ina
Agakanya apa yang diorang dapat hasil daripada duk hack blog, twitter dan facebook orang semua? Moga-moga orang yang berkenaan cepat-cepat la insaf gunakan kepakaran anda untuk jalan yang benar, segala ilmu yang korang dapat datangnya dari allah yang maha besar. Janganla korang nak salah gunakan ilmu yang korang pelajari J

6 comments:

Copyright Reserved by Roslina