Selepas fb, blog skarang giliran twitter kena hack ke?

Apa yang telah berlaku tadi ina nak buka twitter ina tiba-tiba keluar Athirah Hasri yang pelik nya ina siap boleh buka dia punya setting segala bagai padahal tak tahu pun password dia apa tah lagi email beliau, mintak maaf sangat-sangat kepada Athirah Hasri, ina tiada niat langsung nak buka kamu punya twitter.

Bukti nya seperti dibawah ina siap boleh sing out kan twitter Athirah Hasri siap, ada kah twitter dah diserang hacker?
 

2 comments:

Amir Ariff said...

tp hacker ni jenis tak kacau dns. just nak carik makan. huhu

Arpiiz said...

pernah juga kena macam tu, tak tau pulak itu hack...hehe

Copyright Reserved by Roslina