Nuffnang Grapevine

Korang pernah dengar apa itu Grapevine? Kalau korang tengok akaun ChurpChurp korang, mesti korang ada perasan akan kehadiran kempen baru yang dinamakan Grapevine ni. Malahan, Nuffnang juga mempunyai Grapevine ni.

Sebenarnya ina nak Tanya korang semua apa Grapevine ni, yang ina tahu dia boleh kongsi dengan orang dan orang baca blog pun boleh dapat ganjaran hasil dari Grapenive ni tapi tak berapa nak jelas ada sesiapa yang boleh explain lebih detail tak?


      

4 comments:

Copyright Reserved by Roslina