Nuffnang Grapevine

Korang pernah dengar apa itu Grapevine? Kalau korang tengok akaun ChurpChurp korang, mesti korang ada perasan akan kehadiran kempen baru yang dinamakan Grapevine ni. Malahan, Nuffnang juga mempunyai Grapevine ni.

Sebenarnya ina nak Tanya korang semua apa Grapevine ni, yang ina tahu dia boleh kongsi dengan orang dan orang baca blog pun boleh dapat ganjaran hasil dari Grapenive ni tapi tak berapa nak jelas ada sesiapa yang boleh explain lebih detail tak?


      

4 comments:

sarah mohamad said...

saya pun tak berapa nak paham jugak grapevine ni.

areteacar said...

1st time dgr :) apakah ia?

ain dzaya said...

ta phm la..cne tu??!!

kie said...

Mudah je ni..hari pertama cikgu daftar..confius gak..masuk hari kedua..ccikgu dpt rm2..hari ni cikgu check kat akaun dah dapat RM20..

Copyright Reserved by Roslina