Cara lecturer dera pelajar


Cara lecturer dera student ni versi university, mesti korang semua tak pernah tengok kan, yang biasa kita dengar pelajar sekolah di pukul oleh guru, dicubit dan sebagai nya. Yang terbaru sekali apabila seorang pelajar dipukul sehingga mati, kesian perlajar tu tak pasal-pasal meninggal. Al-fatihah buat beliau.

Sekarang kita tengok versi untuk student universiti pula, untuk korang yang masih di bangku sekolah jangan terkejut la yer, nanti kalau korang semua masuk university ini la yang korang semua akan alami. Tak de lebam punya kat badan korang, tapi buat jiwa korang jadi kacau silap hari bulan korang jadi gila.. jadi tak payah cerita panjang korang tengok je gambar di bawah
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!
!!!!
!!
!




Haa, ni baru separuh dera yang terkena belum campur dengan last tarikh nak hantar assignment semua. Dah la semua midterm hari jumaat macam mana la nak balik. Itu pun nasib baik ada quiz yang dibuat awal dan juga postpone bulan depan kalau tak botak kepada. Dah la final august 15 sampai august 27 memang tak shopping raya la nampak nya, apa taknya lagi 3 hari nak raya tu. Cepat gila masa berlalu baru je masuk may 9 hari tu. apa kan daya ni la nasib pelajar
Undi roslina.blogspot.com


2 comments:

Copyright Reserved by Roslina