jom join Darlina Boutique photo contest!!!! hadiah worth RM150

Tujuan sebenar entry hari ni, ina nak ajak korang semua,para blogger yang ada Facebook ...terutamanya perempuan la untuk join contest yang dianjurkan Darlina Boutique hadiah yang disediakan pun menarik dapat memenangi sekurang-kurangnya RM150.

Syarat-syarat untuk menyertai contest ni pun tak la susah sangat korang hanya perlu ambil sekeping picture (full picture) dan upload di Darlina Boutique Facebook page  tapi  korang jangan lupa tag picture korang tu nanti tak la pula tuan empunya picture tu kan, lepas tu korang suruh kawan-kawan korang like picture atau pun ajak dia orang join contest ni sekali, sebabnya kalau korang tak dapat "like" terbanyak korang still berpeluang dapat hadiah misteri dari Darlina Boutique untuk referred terbanyak.

Senang kan apa korang tunggu lagi, mana la tahu rezeki korang dapat hadiah, tak perlu susah-susah cuma ambil picture lepas tu upload senang-senang je korang boleh dapat hadiah worth RM150, cepat-cepat sebelum terlambat, peluang hanya sekali. 
untuk lebih detail korang boleh visit je blog Darlina Boutique ataupun Facebook Darlina Boutique

3 comments:

Farhana Nizam said...
This comment has been removed by the author.
athirah rosli said...

wah contest! menarikk.

r0sLiNa said...

jngan lupa join :)

Copyright Reserved by Roslina