dah lebih setahun rupa nya ???

Alhamdulillah rupa nya dah lebih setahun ina menjalankan perniagaan online (Darlina Boutique) untuk korang yang belum pernah melawat atau pun membeli dari Darlina Boutique amat dialu2 kan, sila tekan Darlina Boutique.

Terdapat perlbagai pakaian mengikiut trend tekini antara nya shawl, maxi dress, hand beg,jacket, accessories dan lain2 semuanya dijual dengan harga berpatutan, kalau korang tak percaya visit Darlina Boutique sekarang J









2 comments:

TeacherNurul said...

beg itu comel!!

r0sLiNa said...

u blog tengok Darlinaboutique.blogspot.com

Copyright Reserved by Roslina