BOIKOT PETROL PUMP MOBIL???

mari kita semua BOIKOT PETROL PUMP MOBIL..

kerana telah menghina agama ISLAM..
dimana sekeliling KAABAH diubah suai dengan gambar wanita disekeliling kaabah..
tapi tidak diketahui kesahihan nya...
samaada betul syarikat mobil atau ada pihak lain yang melakukan nya..

post signature

29 comments:

Sya Syazana said...

astaghfirullah

Nur Su'aidah said...

huhhhhhhhhhhH!

Aidi-Safuan said...

aihhh... biar betul nih? mana dapat source nih?

Asyraf Abdul Rahim said...

kurang ajar betullah diorang ni.

SyuQ said...

kalau betul, memang kurang ajar namanya...!

q-nizam said...

kuang ajor betul lar siapa yang buat..kat sni bukan ajer mobil,ada budwesier (company jual beer) jgak..

jerung darat said...

sokong minyak petronas je. . .kaye kn negara sdiri. . .

ASaDa RyutaRo said...

biar betul syarikat tu yg buat.. entah ada org nk jatuhkan diorang yang buat..

tapi tetap dalam kategori menghina Islam. uhh!

SheY PuLL said...

HUH hampas kelapa btl lah MOBIL niew...:)

maCy said...

kne check ni betul ke depa yg wat..
kadang2 ade y saje nak jatuhkan..
tp apepun.. dislike this! uhh

Aril Lanang said...

tak kira sapa yg buat patut dikenakan tindakan...

+akufobia+ said...

da sahih nanti beritahu.tak nak boikot melulu.kesian kalau bukan mereka yang betul buat.

RaMa2UnGU said...

nasib aku mmg tak guna mobil..

mmg kurang ajar la akn sesapa yg buat keje tu.

nas said...

masya-Allah...tak sangka..setau aku mobil tue belanda-indon kan???

naz said...

semua pasti ada balsan :) dan kita pun semakain akhir zaman

Hami Asraff هامي أشرف ™ said...

Sumber dari mana ya?

kak cabai said...

setiap perbuatan baik atau buruk akan ada balasannya. Masanya kan tiba... Allah mengetahui sedangkan kita tidak mengetahui..

KaiZeN SHiNoBi said...

astaghfirullah...

apa nak jadi... x habis2 lagi... hmm aq tak rasa mobil yang buat nih...

sebab terlalu banyak syarikat dalam nih...

walau apapun niatnya... tetap menghina baitullah...

saya_arief said...

dah xde keje laen dowang nih.

Miyuki Aoi said...

huh! kuang ajaq btoi..

noor afzan said...

mmg tak isi kat mobil pun.
menci2..

HonEyBuNNy said...

memang kurang ajar sgt2 neh...boikot...

Cik Ubi said...

ni ley mgundang marah..

Zulfahmi Abidin said...

ish..kueh bengkang.......

fahmie kalau marah mmg name kuih pon fahmie sebut..

iqbalsyarie said...

Wah...ni betul2 jelas ni..
Latest post:Aku malu!!

Internet business at home automated system said...

Hope that through the network to help more health or economic needs a friend
Easy on the method used to help alleviate their financial burden while allowing family members restore their health,
Through the Internet at home, you can easily understand the cause ...
Free registry experience:
http://sn.im/vemma_usa
Thank you for your time reading, do not give up the chance to even know, know no loss to you!

ira aje said...

iskk2. tak patot ~
!!!

faizzazh said...

ini kerja biadap namanya.. kita lgi dok thn diri dari nk bersifat racist.. tp org lain tk nk pn kn.. so... jom la racist rmi2... tk scara terangn, senyap2 pn ok... kn??

suamihanyisterizuki said...

kurang hasam tol laaa...

Copyright Reserved by Roslina