PENGORBANAN



Setelah sekian lama tak balik beraya di kampung, kali ini ina sekeluarga mengambil kesempatan untuk beraya di kampung iaitu kota bharu Kelantan. Raya korban tahun ni memang tak boleh dilupakan sebab nya first time dalam hidup ina tengok orang korban lembu depan mata, kalau korang tak caya tengok picture di bawah..










 Kan, serapat yang boleh ina tengok, duk sibuk dengan orang nak potong daging..nak buat macam mana orang jakun la kata,hihii
 Buah yang tak dapat dikenal pasti nama nya, tapi sedap macam buah mangis

1 comments:

kai said...

mcm buah persimmon tapi persimmon beso2...
ni kecik pulak...

Copyright Reserved by Roslina